“CULOAREA VISURILOR MELE“ – EXPOZITIE DE ARTA PLASTICA A TINEREI PICTORITE ANDRA AIMEE DAMIAN

“CULOAREA VISURILOR MELE“ – EXPOZITIE DE ARTA PLASTICA A TINEREI PICTORITE ANDRA AIMEE DAMIAN

Primăvara culturală giurgiuveană , o amplă manifestare cultural-artistică organizată de Centrul Cultural „Ion Vinea” , Primaria municipiului Giurgiu şi Consiliul Local , continuă şi săptămâna aceasta.
După cele patru zile de sărbătoare, în care giurgiuvenii au avut parte de multă distracţie şi voie bună, seria activităţilor cuprinse în programul „Primăvara Culturală Giurgiuveana” continuă, marţi , 28 aprilie 2015, cu o expoziţie de artă plastică „Culoarea visurilor mele”, ce se va desfăşura la Ateneul „Nicolae Bălănescu”, cu începere de la ora 17.00.
Autoarea expoziţiei, Andra Aimee Damian, este o viitoare pictoriţă de care vom mai auzi cu siguranţă , elevă a cunoscutei artiste plastice prof. Petra Serbănescu şi care se poate mândri cu un palmares bogat la cei doar 10 ani. „ Această tânără pictoriţă accentuează armonios elemente ce ţin de narativ şi ilustrativ, răstălmăncind în culoare fiecare moment pe care îl imortalizează în lucrările ei, astfel fiecare lucrare are o poveste a sa şi nimic nu este întâmplător„ – aşa o caracterizează prof. Petra Serbănescu pe eleva sa.
Aşadar, toţi iubitorii de artă plastică şi nu numai, sunt aşteptaţi să viziteze expoziţia Andrei Aimee Damian, unde vor avea ocazia să admire cele 21 de lucrari expuse în foaierul Ateneului „Nicolae Bălănescu” .

Ultima modificare: 21.09.2022 – 14:06 de către

Anteriorul GARDULETELE DE PE BULEVARDUL BUCURESTI VOR AJUNGE LA ASOCIATIILE DE PROPRIETARI

Contactează-ne!

Primăria Municipiului Giurgiu © 2024. Toate drepturile rezervate.